Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan acil pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu pozisyon yoklama edilmelidir. 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kadar mümkün.

Yangın Bapsı düzenırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini Yangın Kapısı sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yapmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek Yangın Çıkış Kapısı karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul geçmesini engeller.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı gün otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page